Google+ on aktiivsete kasutajate poolest maailma suuruselt teine ​​sotsiaalne võrgustik, kuid paljud inimesed ei kasuta seda nii palju, kui nad veedavad aega Facebooki või Twitteriga. Kuigi. te võite teenuse kasutamise igal ajal lõpetada, tundub pigem maksustades, et teie Google+ profiil luuakse automaatselt uue konto registreerimisel. Me kõik teame, et sotsiaalne võrgustik on lihtsalt veebi hiiglaslik katse lüüa teise kohta natuke teavet sinu kohta ja võib-olla aidata kaasa oma reklaamitegevuse toetamisele ja rohkem raha teenida. Nii et siin on ravi: saate oma Google+ profiili alati kustutada, hoides oma teised Google'i teenused ja rakendused terved. Selles juhendis näitame teile, kuidas seda teha.

Kõigepealt logige sisse oma Google'i kontole, külastades saiti ja klõpsake üleval paremas nurgas oma profiili ikooni. See ilmub väikese akna juurde, millel on link teie profiilile ja väljalogimise, privaatsuse haldamise ning teie konto seadete lehele. Klõpsake selles hüpikaknas nupul „Konto”, et jätkata.

Järgmisel leheküljel on palju erinevaid Google'i profiiliga seotud võimalusi ja seadeid, mis kõik on jagatud erinevate vahekaartide alla. See, mida me selles juhendis meedeldame, asub jaotises „Andmevahendid”, nii et klõpsa lihtsalt sellel lingil, nagu allpool näidatud pildil näidatud.

Vahekaardil „Andmevahendid” on näiteks konto haldamise lisavõimalused, näiteks saate oma kontoga seotud andmeid alla laadida või kasutada muud asjakohast teavet. Leidke jaotis „Konto haldamine” ja klõpsake selle kõrval olevat linki „Kustuta Google+ profiil ja funktsioonid”.

See avab omakorda kustutamiskinnituse lehe. Teile antakse võimalus eemaldada oma Google'i profiil. Kuid enne, kui jätkate konto eemaldamist Google'i serveritest hea, tasub lugeda lehekülge, et saada teavet selle kohta, millist tüüpi andmeid kustutatakse ja muid üksikasju. Kui te näiteks YouTube'i videote kohta sageli kommenteerite, võib teie Google+ profiili kustutamine teie kontot mõjutada, kuna YouTube kasutab nüüd teie Google+ profiili, et võimaldada teil suhelda ja kommenteerida. Samuti võib see mõjutada muud sarnast kontoteavet, kuid kõik teie Gmaili kontoga seotud andmed jäävad muutmata.

Pärast kogu teabe läbimist saate sirvida alla, panna märkeruut „Nõutav“ (ja valikuliselt ka „Vabasta mind teistelt Google'i toodetelt”) ja klõpsake Google+ eemaldamiseks „Eemalda valitud teenused” profiil.

Töötanud Olete: Robert Gaines & George Fleming | Tahad Meiega?

Kommentaarid Kohapeal: