Iga kord, kui loote kasutaja Ubuntis, luuakse selle kataloogi / home partitsioonis vastav kataloog. Iga kord, kui eemaldate kasutaja, kustutab süsteem kõik kirjeid kõigist asukohast, välja arvatud juhul, kui see on asjakohases kataloogis / kodus. Linuxi distributsioonid ei eemalda kasutaja kodukataloogi, kui kasutaja on kustutatud. Luba mul juhtida, kuidas eemaldada kasutaja koos oma kodukataloogiga.

Eespool esitatud avalduse kinnitamiseks mine S-leystem> Haldus> Kasutaja ja grupp võimalus. Siin kuvatakse dialoogiboks.

Uusi kasutajaid saab luua nupust Lisa kasutaja ja kasutaja saab kustutamise nupust kustutada. Siin kuvatakse teade, mis kuvatakse kasutaja kustutamisel, öeldakse, et kasutaja / kataloogi ei eemaldata.

Nüüd eemaldage kasutaja koos oma kodukataloogiga, avage terminal ja käivitage järgmine käsk, et kasutaja täielikult kustutada.

sudo deluser -remove-home kasutajanimi

kus "kasutajanimi" tuleks asendada selle kasutaja nimega, mille soovite kustutada. Näiteks kasutaja kustutamiseks aun, käsku käsk järgmiselt:

sudo deluser -remove-home aun

See on nii. Naudi!

Töötanud Olete: Robert Gaines & George Fleming | Tahad Meiega?

Kommentaarid Kohapeal: